Ruotsi Suomi

Rätt bil till rätt pris från Nedervetil!

Företagets filosofi sammanfattas i rubriken. Ända sedan 1993 har företaget fungerat enligt samma princip och fortsätter i samma anda. Nöjda kunder och personlig service är det centrala i verksamheten både förr och nu.

Genom åren har såväl barnfamiljer som yngre par, nyblivna körkortsinnehavare samt familjer med redan utflugna barn hittat rätt bil hos oss. Som bäst har vi haft kunder i flera generationer. Första gången har man gjort bilaffärer i sällskap med sina föräldrar och senare med sina egna barn och familjer.

Vi är stolta över vår historia men satsar också på framtiden.

Välkommen till Nedervetil!

VI ÄR HÄR TILL FÖR ER!

Vi betjänar vardagar kl. 10.00 – 17.00 och lördagar 10.00 – 14.00. Det är lätt att hitta oss i Nedervetil.

Vi betjänar!

Vi betjänar 24 h/dygn på nätet. Vi uppdaterar sidorna omedelbart när vi har något nytt att informera om, t.ex. bilar på kommande eller sålda. Genast när något händer, informerar vi om detta på dessa websidor.

Följ oss på Facebook

Följ med oss även på Facebook. Gilla våra sidor och berätta även om oss för dina kompisar. Följ med och håll Dig uppdaterad. Vi svarar också på förfrågningar via Facebook.

Ta kontakt!

Du når oss på telefon, e-mail men också whatsapp eller messenger applikationer. Förstås finns vi även på plats helt live vardagar 10.00 – 17.00 och lördagar 10.00 – 14.00. Välkomna att bekanta Er med vårt utbud på plats!
WB-auto
OY WB-AUTO AB
Murickvägen 2 
68410 NEDERVETIL