Ruotsi Suomi

Oikea auto oikeaan hintaan Alavetelistä!

Yrityksen myyntifilosofia on kiteytetty otsikkoon. Samalla periaatteella yritys on toiminut jo vuodesta 1993 ja samalla periaatteella jatketaan. Asiakkaiden tyytyväisyys ja yksilöllinen palvelu on ollut yrityksen keskeisiä asioita ja niin on jatkossakin.

Oikea auto on löytynyt vuosien varrella niin lapsiperheille, nuorille pareille, juuri kortin saaneille kuin heillekin, joiden perhe on pienentynyt. Parhaimmillaan meillä on ollut asiakkaita saman perheen useammassa polvessa. Ensiksi on tultu autokaupoille vanhempien kanssa ja myöhemmin omien lasten tai perheen kanssa.

Olemme ylpeitä historiastamme mutta panostamme myös tulevaisuuteen.

Tervetuloa autokaupoille Alaveteliin!

OLEMME TÄÄLLÄ TEITÄ VARTEN

Palvelemme arkisin klo 10:00 - 17:00 ja lauantaisin 10:00 - 14:00. Löydät meidät helposti Alavetelistä.

Me palvelemme

Palvelemme 24 h/vrk internetissä. Päivitämme sivuja sitä mukaan kun uutta kerrottavaa tulee. Tulevat autot, esittelyssä olevat autot, myydyt autot. Aina kun tapahtuu niin tiedotamme siitä myös www-sivuillamme.

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä myös facebookissa. Tykkää sivustamme, jaa sitä kavereillekin. Seuraa ja olet aina ajan tasalla. Vastaamme tiedusteluihin myös sitä kautta.

Ota yhteyttä!

Meidät tavoitat joko puhelimitse, whatsapp tai messenger sovelluksilla, sähköpostia unohtamatta. Tietysti olemme tavattavissa myös livenä Ma-Pe 10:00 - 17:00 ja La 10:00 - 14:00. Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme myös paikan päälle.

WB-auto

OY WB-AUTO AB
Murikantie 2 
68410 ALAVETELI