Ruotsi Suomi

WB-Auton historia

 

 

Oy Automyynti R. Wiik Ab 

perustettiin toukokuussa 1993 Alaveteliin, valtatie 13 kupeeseen kun Ralf Wiik näki mahdollisuuden ryhtyä 20 vuoden autokaupan kokemuksen perusteella yrittäjäksi. Lamavuosien jälkeen katse suunnattiin kohti valoisampaa tulevaisuutta ja toiminta alkoi muutaman auton varastolla pienessä hirsimökissä. Sen jälkeen toiminta on kasvanut tasaisesti. 

Wiik & Brännström 2006

 

 

1.11.2006

Autoliikkeen nimi vaihtui Oy Auto-Bil Wiik & Brännström Ab:ksi. Markus Brännströmin vaihtoi lähes 10 vuoden kokemuksen merkkiliikkeen myyntipäällikön tehtävistä yrittäjyyteen ja osakkuudeksi yritykseen.

Kahden miehen voimin toiminta kasvoi nykymittoihin ja toiminnan laajennettua myös tuontiautoihin.

1.8.2016

Autoliikkeen nimi muuttui Oy WB-Auto Ab:ksi, liikkeen perustajan Ralf Wiikin jäädessä ansaitulle eläkkeelle ja Markus Brännströmin ottaen ratin haltuunsa.

 

 

1.6.2017 

Oy WB-Auto Ab uudistui jälleen. Markus Brännström sai uuden yrittäjäkumppanin, kun Matias Brännström tuli mukaan toimintaan. Matiaksella on pitkä kokemus autoalasta, päästyään kesätöihin alan merkkiliikkeeseen jäi hän saman yrityksen palvelukseen liki 18 vuodeksi. WB-Autoa voi sanoa perheyritykseksi, sillä Matias ja Markus ovat serkuksia ja automiehiä jo toisessa polvessa. Ammatinvalintaan on varmasti vaikuttanut hyvin pitkälti heidän isien omat työt ja harrastuksensa autoalalla.

WB-auto

OY WB-AUTO AB
Murikantie 2 
68410 ALAVETELI